• Ervaren interieurspuiters
  • Hoogwaardig apparatuur
  • Van stuksproductie tot grote series
  • Naar wens afmonteren en verpakken

Kunststof spuiten door een specialist

Kunststof spuiten is een klus voor een specialist. De verschillende soorten kunststof hebben namelijk allemaal verschillende eigenschappen. Daarom vereist het gedegen ervaring met en kennis van het materiaal. Wij van Interieurspuiterij van Aarle spuiten het voorwerp in de kleur naar wens, zodat het de gewenste uitstraling krijgt.

“Van stukproductie tot grote series”

Zowel voor de industrie, als voor interieurstylisten en architecten. Hierbij doet het er niet toe of het een woonaccessoire of stukseries betreft. Wij beschikken over een grote productiefaciliteit, kwalitatieve apparatuur en kwalitatieve kunststoflak. Daardoor kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Kunststof spuiten bij Interieurspuiterij van Aarle

Waarom kunststof/plastic laten spuiten door de spuiters van Interierspuiterij van Aarle? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Snel en zorgvuldig
  • Persoonlijke aandacht
  • Werkzaam voor de industrie, interieurstylisten en architecten
  • Productiefaciliteit van 1200m2
  • Korte lijnen

Meer weten over ons spuitwerk voor plastic of meteen onze hulp inschakelen? Neem direct contact met ons op of dien een opdracht in.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies of om een opdracht in te dienen. Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Kunststof lakken of spuiten

Wilt u een productonderdeel of een onderdeel van het interieur of woonaccessoire in de lak laten zetten? Kunststof spuiten of lakken wordt in onze interieurspuiterij altijd uitgevoerd door vakmensen die kennis hebben van het materiaal.

De hechting van het oppervlak, de gladheid van het oppervlak en de flexibiliteit van het materiaal kunnen namelijk sterk van elkaar verschillen. Iedere soort kunststof vraagt dus weer om een andere voorbewerking en hechtprimer. Welk soort kunststof het ook betreft, wij zorgen in onze productiefaciliteit voor een mooi resultaat.

Strak en langhoudend resultaat

Voor een strak en langhoudend resultaat is een goede voorbereiding van groot belang. Een goed begin is immers het halve werk. Daarom ontvetten we het oppervlak eerst goed en brengen we eerst een primer aan op het kunststof of plastic. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de verf of lak.

Daarna brengen we met hoogstaande apparatuur en kwalitatieve lak voor kunststof dunne lagen lak aan. Zodoende bouwen we de kleur verf stap voor stap op voor een duurzaam en optimaal resultaat.

Eigen productiefaciliteit van 1200m2

Doordat wij beschikken over een eigen productiefaciliteit van 1200m2, kunnen we in een kort tijdsbestek veel kunststof spuiten. Hierdoor geniet u bij ons van veel flexibiliteit. Juist doordat we over een grote productiefaciliteit beschikken, is het spuiten of lakken van grote series plastic geen probleem voor ons.

Maar ook voor stukproductie kunt u uiteraard bij ons terecht. Indien gewenst kunnen we het afmonteren, verpakken, opslaan en leveren.

“We leveren spuitwerk in alle kleuren, voor alle materialen en in alle effecten”

Meer weten over kunststof spuiten?

Kortom, wij spuiten of lakken kunststof/plastic op vakkundige wijze voor interieurs en industrie. Zo leveren we de finishing touch aan interieurs en spuiten we productonderdelen in de gewenste kleur lak. Bovendien voorzien we architecten graag van kleuradvies. Lees hier meer over onze diensten.

Wilt u eerst meer weten over kunststof lakken of meteen een aanvraag doen voor een opdracht? Dat kan! Neem gerust contact met ons op via onderstaande buttons. We vertellen u graag meer over wat onze vakmannen allemaal voor u kunnen betekenen.