• Ervaren interieurspuiters
  • Hoogwaardig apparatuur
  • Van stuksproductie tot grote series
  • Naar wens afmonteren en verpakken

MDF lakken of spuiten in iedere kleur

Wilt u MDF lakken uitbesteden aan een professional? Wij van Interieurspuiterij van Aarle zetten de productonderdelen of delen van interieurs van uw klanten in de lak. De ervaren interieurspuiters maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en verf van de meest hoogstaande kwaliteit.

Doordat wij beschikken over een ruim opgezette eigen productiefaciliteit kunnen we in korte tijd veel kwalitatief werk leveren. Hierbij staan snelheid, zorgvuldigheid, korte lijnen en persoonlijke aandacht centraal. Op deze manier zijn we in de mogelijkheid om u de beste kwaliteit te bieden.

MDF lakken door Interieurspuiterij van Aarle

  • Snel en zorgvuldig
  • Persoonlijke aandacht
  • Werkzaam voor de industrie, interieurstylisten en architecten
  • Productiefaciliteit van 1200m2
  • Korte lijnen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies of om een opdracht in te dienen. Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Vele toepassingen

MDF betekent voluit Medium Density Fibreboard en is – zoals u misschien wel weet – een plaat van geperste houtvezels. Doordat dit materiaal over veel goede eigenschappen beschikt, is het zeer populair.

Zo worden MDF platen in de industrie en door architecten en interieurstylisten veel gebruik voor interieurbetimmering en meubels. Van muren, deuren, deurlijsten en plinten, vensterbanken, keukenfrontjes tot aan wand- en plafonddecoraties.

“Wij voorzien producten snel en zorgvuldig van de gewenste uitstraling”

 

MDF lakken of spuiten

MDF brengt zoals hierboven genoemd vele voordelen met zich mee. Het moet alleen nog wel gelakt of gespoten worden. Onze professionele interieurspuiters zorgen er middels MDF verven of spuiten voor dat het materiaal de gewenste kleur en uitstraling krijgt. Dit werkt wat anders dan het verven van andere houtsoorten.

Het kan na het drogen van de verf namelijk krombuigen en het neemt gemakkelijk vocht op. Door de zuigende werking wordt de verflaag dus gemakkelijk opgenomen door het hout. Voor een optimaal resultaat is het verstandig om de klus over te laten aan een MDF schilder.

Stukproductie of grote series

MDF lakken of spuiten doen wij zowel voor de industrie, als voor interieurstylisten en architecten. Het doet er niet toe of het stukproductie of grote series betreft. Doordat wij beschikken over een ruim opgezette spuiterij zijn we in de mogelijkheid om op korte termijn veel werk te verrichten. We zijn het immers gewend om snel te schakelen en in hoog tempo te werken.

Wij voorzien al het MDF op snelle en zorgvuldige manier van de juiste uitstraling. Indien gewenst kunnen we het product na het verven afmonteren, verpakken, opslaan en gepalettiseerd leveren.

“Van stuksproductie tot grote series ”

Ook MDF laten schilderen of spuiten?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen en de andere diensten die we aanbieden?

Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie of advies. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden of voorzien we u van deskundig advies.